Saturday, March 29, 2014

Apple Learning Holy Quran Machine With Projecting Lamp Apple Learning Holy Quran Machine With Projecting Lamp Apple Learning Holy Quran Machine With Projecting Lamp


Apple Learning Holy Quran Machine With Projecting Lamp

Apple Learning Holy Quran Machine With Projecting Lamp

PRICE : RM30.00 ONLY!!

POSTAGE :-
RM 6.00 (WM)
RM 9.00 (EM)

Biasakan anak-anak mendengar surah-surah Al-Quran serta membesar dengan suasana Al-Quran. Gadget ilmiah ini sesuai semasa mendodoikan anak yang kecil agar terbiasa mendengar surah-surah Al-Quran. Sesuai juga untuk anak-anak yang pandai main tekan-tekan serta sesuai untuk kita pasang sebelum kita sekeluarga tidur. Bagi mereka yang mempunyai ibu atau ayah yang terlantar mahupun rabun, nak baca surah lazim dh tak nampak, boleh mainkan di telinga mereka. Ibu ayah boleh ikut baca agar sabar menghadapi sakit.

NAK TGK LEBIH JELAS TONTON VIDEO NIhttps://www.facebook.com/photo.php?v=381609211944748&set=vb.177739395665065&type=2&theater

Ada 5 Fungsi :-

1) 26 doa-doa harian

2) 16 surah lazim...Surah Al-Fatihah, surah Al-A'diyat sehingga Surah An-Nas (Surah Al-Fatihah, surah ke 100 sehingga surah terakhir 114)

3) Ucapan 2 kalimah syahadah, Azan

4) 6 nasyid untuk anak2

5) Lampu utk tarik perhatian anak-anak. Juga utk ‘lock’ satu2 fungsi (cnthnya kita pasang surah, ianya automatik sambung dgn surah yang lain. Jadi tekan 3 saat butang ke-5 tu. Ianya akan lock. Anak=anak tekan butang apa pun tidak akan berfungsi. Jadi, anak2 fokus dengar surah)

Saiz Gadget : Sebesar genggaman dewasa

Saiz Bateri : AAA 3pcs

Color : Orange, Green & Yellow

Ada tali & boleh gantung di buaian ataupun leher

PERINGATAN : BILA NAK BELI BATERI BARU JANGAN BELI BATERI ALKALINE MCM ENERGIZER, PANASONIC. LITAR BOLEH ROSAK. PAKAI BATERI YG MURAH2 JE MCM EVEREADY ATAU YG KAT PASAR RM1 DAPAT 4 BIJI TU..

No comments:

Post a Comment

Facebook Badge

tetty form

name:
Phone No:
Shipping Address:
list order:
Method or delivery
Prefer reply my order via E-mail
sms
Method of payment
I'll make payment within:
Email Address:

Form provided by Freedback.